Contact

Heb je vragen of opmerkingen, we horen het graag.
Ledger_Hardware_wallet
Hardware_wallet_ledger

Lets say Crypto!

Hallo dank je voor je bezoek op ons crypto website.. Dit platform is een uitgave van Themedutch bv. Voor vragen en/of opmerkingen, voorstellen gebruik onderstaand formulier. Wij reageren doorgaans binnen een paar uur.

 • Bediening

  De Ledger Nano X bitcoin wallet heeft een intuïtieve bediening: 2 knoppen, 1 scherm is wat je nodig hebt. Je maakt makkelijk veilige back-ups en er is weinig ruimte voor fouten, dus ook geschikt voor niet technische mensen.

 • Veiligheid

  Je privésleutels worden bewaard en opgeslagen in een veilige en ‘offline’ omgeving met een gecodeerde Bluetooth verbinding. De Ledger maakt gebruik van het beveiligingsbesturingssysteem BOLOS. Accounts herstel je met behulp van een vertrouwelijke 24-woorden herstelzin.

 • Multicurrency

  Tot 100 applicaties kan de Ledger Nano X tegelijkertijd opslaan, waaronder Bitcoin, Ethereum, XRP en nog veel meer digitale valuta. Je beheert al je criptocurrencies tegelijkertijd op 1 en hetzelfde apparaat.

  Wil je meer informatie of de wallet kopen, bezoek dan Ledger via onderstaande button.

Crypto |

Het platform voor de beginnende crypto currency investeerder/broker/handelaar. Voor interessant nieuws uit de cryptowereld, de nieuwste hardware wallets en de beste exchanges waar je veilig je crypto kunt kopen en verkopen.