Ledger_hardware_wallet

Je bent zover om je eerste crypto aankoop te doen. Maak een keuze uit deze geselecteerde exchange lijst

Cryptocurrency kopen? Dat is een goeie vraag. Een vraag die ik mezelf ook heb gesteld, net als vele onder ons waarschijnlijk. Want laten we eerlijk zijn, veel mensen hebben de boot gemist door geen bitcoins te kopen. Als jij een paar jaar geleden voor 1000 dollar bitcoins had gekocht, dan las je dit artikel waarschijnlijk niet, maar lag je misschien op een exotisch eiland.

Vandaag, op 4 februari 2019, kost een bitcoin €3030,—.  Stel dat je in juli 2010 voor 1000 dollar bitcoins had gekocht. De eerste prijs die vindbaar is dateert van 18 juli 2010 en volgens de Coindesk Price Index was deze 0,09 dollar.
Laten we voor het gemak afronden naar 0,10. Dat houdt in dat je voor 1 dollar 10 bitcoins had gehad. 10 dollar 100 bitcoins, 100 dollar 1000 bitcoins. Laat ik maar stoppen bij 100 dollar want mijn calculator laat teveel nullen zien bij grotere bedragen.

4 februari 2019
1000 bitcoins x €3030,00= meer dan 3 miljoen..

11 december 2017
1000 bitcoins x €15.000= 15 miljoen

Crypto kopen anno 2019

Voel jij je ook belabberd na het lezen van deze bedragen? Ik wel. Had ik maar geluisterd, had ik het maar gedaan… Maar goed, net als vele die de boot hebben gemist, rijst nu de vraag: “Kan dit anno 2019 nog steeds?” Ja dat kan. Niemand kan het zeggen, niemand weet het precies. Maar, als je er over denkt om crypto te kopen, kijk dan hier voor de beste exchange.
Crypto kopen of niet blijft natuurlijk de ultieme vraag. Ik wil mijn persoonlijke gedachte met je delen. Wie weet heb je er wat aan.

Ok, je bent zover en je hebt je ingelezen op het gebied van bitcoin crypo currency. Je weet inmiddels dat je een exchange nodig hebt om crypto currency te kunnen kopen en verkopen. Daarnaast heb je een wallet nodig om je crypto coins veilig te bewaren. Over de diverse mogelijkheden voor wallets lees hier verder..

Crypto kopen of niet – je bent overtuigd

Je bent zover om je eerste crypto aankoop te doen. Maak een keuze uit deze geselecteerde exchange lijst. Ik adviseer je om de kosten goed in de gaten te houden die bijvoorbeeld Litebit, Coinbase en plus500 hanteren. Grote verschillen zijn mogelijk. Dus doe je huiswerk. Als je twijfelt of nog onzeker bent hoe de aankoop van cryptos bij een exchange werkt, begin dan klein bijvoorbeeld met 10,00. Dat is meer dan genoeg om het proces van cryptos kopen nader te bekijken.

Crypto kopen met een beperkt budget

Een strategie die ik zelf volg is heel eenvoudig. Ik kijk naar goedkope altcoins waar je al snel een paar duizend coins voor je euro krijgt. Je hebt daarmee slechts een beperkt budget per coin nodig om er een groot aantal van te bezitten. Hoe meer, hoe beter.

We gaan verspreiden want we weten niet welke crypto coin gaat stijgen. Ik kies voor goedkope crypo currency waarmee ik met een beperkt budget toch een redelijke portfolio opbouw. Misschien niet op korte termijn, maar dat komt goed uit, want crypto is lange termijn denken. Heb jij deze maand 50,00 over? Koop je wat leuke coins, bv Redcoin.

Vandaag 4 februari 2019 krijg je voor 10,00 euro keihard 8845.96715 reddcoins. Wie weet komt er een dag dat deze reddcoin een euro kost. Nogmaals, niemand kan dat zeggen, niemand die het precies weet. De Crypto blijft toch een mysterieuze wereld, net zoiets als de Cloud. Maar stel dat het volgende maand over 2 jaar een euro wordt. Wie zal het zeggen. Dan heb je voor een hele lage investering een mega bedrag te pakken. Ik neem nu even een euro als voorbeeld maar er zijn coin experts die menen dat Reddcoin wel 100,00 euro waard kan worden. Dat geld voor diverse cryptos die worden aangeboden.

Crypto portfolio opbouwen met slechts honderd euro

Je koopt nog diverse coins onder de 10 cent. Dus, met een honderd euro bouw je misschien wel een portfolio van wel 10 verschillende crypto currencies. Dit is natuurlijk afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en budget. Heb je meer te besteden, dan heb je de keuze om om per altcoin een hoger bedrag te investeren.

Welke altcoins hebben de meeste potentie

Ik denk dat niemand precies kan zeggen welke altcoin sky-high gaat en net zoals bitcoin in februari 2017 met een mega 15.000 euro. De cryptowereld is nu eenmaal een typische wereld en nog relatief nieuw. De regels zijn nog niet geheel op orde. Maar dat altcoins de toekomst zijn, dat is een ding wat zeker is. Vergeet niet dat de bitcoin en alle cryptos meer zijn dan alleen een betaalwijze. Het is een gedachte van een ideale wereld zonder dure banken.

Maak een selectie van altcoins die je mogelijk wilt kopen. Bezoek hun website en lees hun roadmap. Kijk naar hun verhaal, Wat is de doelstelling van hun altcoin. Bekijk hun social media en vooral wat anderen er van vinden. Niet dat mening van iemand anders zaligmakend is, maar je krijgt wel een beter beeld en idee van het concept. Op basis van al deze informatie bronnen maak je vervolgens je keuze. Je koopt bijvoorbeeld cryptos bij een van de exchanges die wij op deze website vermelden.

Crypto currency blijft risicodragend kapitaal

Vergeet niet dat crypto currency risicodragend is. Vandaar dat ik persoonlijk kies voor een bredere portfolio van voornamelijk goedkope altcoins onder de 10 cent. Hierdoor kan ik met een beperkt budget toch een groot aantal cryptos bezitten in de hoop dat One Day een van mijn coins een mega vlucht neemt..

PLAATS EEN REACTIE