De betere Hardware Wallets

Koop veilig en eenvoudig je crypto currency
Ledger_Hardware_wallet
Hardware_wallet_ledger

Ledger hardware wallet

Houd je crypto veilig met de Ledger Nano X, een beveiligd Bluetooth apparaat voor het opslaan van je privésleutels. De hardware wallet sluit je aan op je computer, telefoon of tablet. Met Ledger Nano X zorg je ervoor dat al je cryptovaluta veilig opslaat op je bitcoin wallet.

 • Bediening

  De Ledger Nano X bitcoin wallet heeft een intuïtieve bediening: 2 knoppen, 1 scherm is wat je nodig hebt. Je maakt makkelijk veilige back-ups en er is weinig ruimte voor fouten, dus ook geschikt voor niet technische mensen.

 • Veiligheid

  Je privésleutels worden bewaard en opgeslagen in een veilige en ‘offline’ omgeving met een gecodeerde Bluetooth verbinding. De Ledger maakt gebruik van het beveiligingsbesturingssysteem BOLOS. Accounts herstel je met behulp van een vertrouwelijke 24-woorden herstelzin.

 • Multicurrency

  Tot 100 applicaties kan de Ledger Nano X tegelijkertijd opslaan, waaronder Bitcoin, Ethereum, XRP en nog veel meer digitale valuta. Je beheert al je criptocurrencies tegelijkertijd op 1 en hetzelfde apparaat.

  Wil je meer informatie of de wallet kopen, bezoek dan Ledger via onderstaande button.

Bitbox_Hardware_wallet
Hardware_wallet_bitbox

Bitbox hardware wallet

De BitBox hardware wallet is de enige in Zwitserland ontworpen plug-and-play Bitcoin wallet waarmee je Bitcoins en andere cryptomunten opslaat, uitgeeft en ontvangt. De wallet is sterk, compact, portable en makkelijk in gebruik. Je bent snel-up-and running.

 • Bediening

  De BitBox hardware wallet is compact, makkelijk en verzegeld in een draagbare hoes gevuld met epoxy. BitBox wordt geleverd met een micro-SD-kaart. Je creëert eenvoudig en beveiligde portefeuilles, back-ups en herstel.

 • Veiligheid

  De BitBox werkt met eigen code en klanten lopen daarmee geen beveiligingsrisico door code van derden. De software-app is Native en vermijdt beveiligingsaanvallen die andere browser-gebaseerde wallets riskeren.

 • Multicurrency

  De BitBox plug-and-play Bitcoin wallet ondersteunt de cryptomunten: Bitcoin, Ethereum, en Litecoin. Op verzoek worden er in de toekomst meerdere cryptocurrencies toegevoegd.

  Wil je meer informatie of de Bitcoin wallet kopen, bezoek dan BitBox via onderstaande button.

Keepkey_Hardware_wallet_kopen
Hardware_wallet_keep_key

Keepkey hardware wallet

De KeepKey hardware wallet werkt met de wallet-software op je computer en neemt het beheer van het genereren van privésleutels, opslag van de privésleutels en de ondertekening van transacties over. Je schrijft een backup op van je KeepKey in de vorm van een herstelzin van 12 woorden.

 • Bediening

  De KeepKey wallet is eenvoudig te gebruiken op pc, Mac, Linux en Android. Op de website krijg je in 9 stappen uitgelegd hoe de KeepKey Bitcoin wallet voor je criptocurrencies werkt.

 • Veiligheid

  De privésleutel verlaat de KeepKey hardware wallet niet en wordt veilig op je KeepKey opgeslagen. Je KeepKey is beveiligd met een pincode, waardoor hij onbruikbaar wordt als hij in verkeerde handen valt.

 • Multicurrency

  De eenvoudige cryptocurrency Bitcoin wallet beveiligt Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Dash, Bitcoin gold en meerdere erc-20 tokens.

  Wil je meer informatie of de hardware wallet kopen, bezoek dan KeepKey via onderstaande button.

Trezor-Bitcoin-wallet
Hardware_wallet_trezor

Trezor hardware wallet

Met de Trezor Bitcoin wallet bescherm je je criptocurrencies en inloggegevens. Je verstuurt Bitcoin en altcoin transacties veilig. Zelfs als je apparaat waarmee je transacties uitvoert is besmet met malware of een virus. De Trezor is compatibel met vele wallet apps.

 • Bediening

  De Trezor heeft een intuïtieve rustige interfase die vertrouwen geeft. De Trezor Bitcoin wallet is ook geschikt voor beginners en binnen 10 minuten klaar voor gebruik.

 • Veiligheid

  TREZOR werkt met firmware verificatie die correct is ondetekend door SatoshiLabs. Bewerkingen met privé- en openbare sleutels zijn toegestaan na gebruikersverificatie via pincode. Trezor ondersteunt BIP39-wachtzinnen.

 • Multicurrency

  De Trezor hardware wallet ondersteunt momenteel 1011 digitale munten waaronder Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Ripple, Dash, EOS, en Bitcoin gold.

  Wil je meer informatie of de Bitcoin wallet kopen, bezoek dan Trezor via onderstaande button.

Heb jij interesse in Bitcoin en andere cryptocurrency, bezoek dan Litebit via onderstaande button.

Exchanges

Voor de aankoop van cryptovaluta’s ben je bij Cryptocurrencies aan het goede adres. Wil je Bitcoins kopen en verkopen? Op deze site vindt je uitsluitend de betere crypto exchanges waar zowel beginners als gevorderden veilig en betrouwbaar hun cryptovaluta’s zoals Bitcoins kopen en verkopen. Ook voor de actuele Bitcoin koers of meer informatie over een geschikte Bitcoin wallet zit je hier goed.

Crypto |

Het platform voor de beginnende crypto currency investeerder/broker/handelaar. Voor interessant nieuws uit de cryptowereld, de nieuwste hardware wallets en de beste exchanges waar je veilig je crypto kunt kopen en verkopen.